Delfi žiniomis, Kęstučio Kemzūros treniruojamą komandą turėtų papildyti Lietuvoje jau kelis kartus rungtyniavęs Jerai Grantas.

„Wolves“ atstovai šių gandų nekomentuoja, bet naujienų laukiama artimiausiu metu, kadangi šeštadienį baigiasi naujokų registracijos Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) terminas.

34-erių amerikietis praeityje du kartus – 2015-2017 ir 2018-2019 metais – vilkėjo Klaipėdos „Neptūno“ aprangą.

2016-aisiais J. Grantas tapo Lietuvos vicečempionu, be to, per šį karjerą sulaukė ir asmeninių įvertinimų – kelis kartus buvo renkamas tiek savaitės, tiek mėnesio LKL naudingiausiu žaidėju.

Gerbėjų širdis Klaipėdoje aukštaūgis užkariavo ne tik savo žaidimu, bet ir išskirtiniu poelgiu, kai per LKL finalo rungtynes su Kauno „Žalgiriu“ pasipiršo mylimajai.

Šį sezoną jis pradėjo Kijevo „Budivelnik“ (Ukraina) gretose. Šiaurės Europos krepšinio lygoje 203 cm ūgio vidurio puolėjas varžėsi su tuo pačiu „Wolves“ ketvirtfinalyje.

Abejose rungtynėse J. Grantas rinko dviženklį atkovotų kamuolių skaičių – 10 ir 11, taip pat iš viso pelnė 19 taškų.

Bendra jo statistika per 7-erias turnyre sužaistas rungtynes siekė 15,6 taško, 7,3 atkovoto kamuolio ir 1 rezultatyvų perdavimą.

20,1 naudingumo balo vidurkį fiksavęs legionierius buvo efektyviausias komandoje, lygiai kaip ir FIBA Europos taurės varžybose, kur per mačą vidutiniškai rinko po 13,1 taško, 7,6 atkovoto kamuolio bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Per profesionalo karjerą J. Grantas taip pat yra rungtyniavęs Australijoje, Italijoje, Izraelyje, Latvijoje, Venesueloje, Prancūzijoje, Graikijoje, Bahreine.

„Wolves“ šiuo metu LKL rikiuojasi trečioje vietoje (20/8) ir šeštadienį mėgins mesti iššūkį lyderiui „Žalgiriui“. Dėl „Žalgirio“ arenos užimtumo mačas vyks Garliavoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)