Interneto sensacija O. Rioux tapo dar 2018-aisiais, kai įrašas su jo žaidimo epizodais lyg virusas paplito socialiniuose tinkluose. Jame užfiksuotuose epizoduose dvylikametis, kurio ūgis jau tada siekė 213 cm, atstovavo Prancūzijos komandai „Frenchy Phenoms“ ir tarpautiniame turnyre Ispanijoje tarp savo bendraamžių buvo lyg Guliveris, kuris, anot garsaus literatūros kūrinio, yra lankęsis liliputų šalyje.

Galbūt šis palyginimas vertinant vaikų ūgį ir skamba nekorektiškai, tačiau žodis „dominavo“ tikriausiai nėra pakankamai solidus apibūdinimas tam, kaip Oliveris atrodė tų pačių metų gimimo berniukų tarpe.

Tikrai netradiciniai vaizdai neprasprūdo ir pro ryškiausių NBA žvaigždžių akis. „Matau, ką matau. Bet turiu tiek daug klausimų“, – stebėjosi Stephenas Curry.

O Madrido „Real“ klubas, kurio auklėtiniai minėtame turnyre neturėjo jokių argumentų prieš jaunąjį aukštaūgį, Oliverį po metų pakvietė į dar vienas kontrolines varžybas ir atliko medicininę apžiūrą. Gydytojai patvirtino tai, ką dėl milžiniško sūnaus ūgio nerimavusi Rioux šeima buvo girdėjusi ne vieną kartą – Oliveris yra visiškai sveikas ir neturi jokių raidos problemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)