Vienas garsiausių pastarųjų dešimtmečių Lietuvos krepšininkų Š. Jasikevičius šiuo sprendimu užbaigė įspūdingą žaidėjo karjerą. Keturis kartus tapęs Eurolygos čempionu, 2003 m. su Lietuva triumfavęs Europos krepšinio čempionate ir daugybę nacionalinių pirmenybių laimėjęs kaunietis šią vasarą į savo trofėjų kolekciją įrašė ir pergalę su „Žalgirio“ komanda Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate.

Šiuo metu Š. Jasikevičius atostogauja užsienyje ir į Lietuvą sugrįš kitą savaitę. Rugpjūčio 18 d. naujasis treneris jau turėtų vadovauti tą dieną prasidėsiančiai žalgiriečių treniruočių stovyklai. „Žalgirio“ vyriausiasis treneris G. Krapikas tęsia darbą Lietuvos vyrų rinktinėje ir LKL čempionų ekipos vairą perims po pasaulio krepšinio čempionato.

Tuo pačiu buvo baigtas formuoti „Žalgirio“ trenerių štabas. Be G. Krapiko ir Š. Jasikevičiaus komandoje ir toliau darbuosis treneris-skautas Evaldas Beržininkaitis, fizinio parengimo treneriai Nerijus Navickas ir Justinas Grainys, gydytojas Vytautas Kailius bei kineziterapeutas Paulius Jacikas. Pastarasis irgi dirba Lietuvos vyrų rinktinėje, todėl pasiruošimo sezonui laikotarpiu jį pavaduos „Žalgirio“ dublerių ekipos masažuotojas Romas Petraitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)