„Dėl prastų rezultatų pastaruoju metu nusprendėme atsisveikinti su Rimu Kurtinaičiu. Esame jam nuoširdžiai dėkingi už penkerius komandoje praleistus metus ir linkime jam viso ko geriausio ateities karjeroje. Ačiū, Rimai!“, – lietuviška padėka oficialų pranešimą užbaigė „Chimki“ klubas.

Nuo 2011 metų Rusijoje dirbęs R. Kurtinaitis sutartį su „Chimki“ klubu turėjo iki 2018-ųjų vasaros.

Per savo darbo laikotarpį 55-erių specialistas iš Lietuvos su Chimkų ekipa du kartus tapo Europos taurės turnyro nugalėtoju – 2012 ir 2015 metais.

Naujuoju Rusijos vicečempionų strategu tapo 58-erių Duško Ivanovičius, su klubu pasirašęs pusantrų metų sutartį.

Pastaruoju metu Pamaskvio ekipa nuolat klupo tiek Eurolygoje, tiek VTB-Vieningoje lygoje – praėjusią savaitę Vitorijoje 83:98 neprilygta „Laboral Kutxa“ vyrukams, o vietiniame fronte namuose 85:90 nusileista Kazanės „Uniks“ komandai.

„Chimki“ Eurolygos TOP-16 etapo F grupėje su 5 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais užima penktą vietą, o VTB lygoje taip pat rikiuojasi penkta – 16 laimėjimų ir 8 nesėkmės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (265)