Spaudos konferencijoje strategas neslėpė nusivylimo ekipos žaidimu, ypač strategą neramina Aukštaitijos sostinėje strigęs jo auklėtinių puolimas.

„Sakiau ir pasikartosiu: per mano karjerą nėra buvę atvejo, kad būtų toks blogas puolimas. Tikrai turime žaidėjų, kurie gali pataikyti iš perimetro. Pasakykite, kiek kartų šiandien metėme laisvi ir gal kokius 2-3 metimus metėme tokius sunkesnius“, – spaudos konferencijoje kalbėjo V. Šeškus.

„Mintys tokios, kad momentais rodome, jog galime žaisti, bet ateina akimirkos, kai paleidžiame kontrolę ir gaunasi taip, kad be atsako gauname 8 taškus.

Labai daug tokių atkarpų“, – dėmesį atkreipė strategas.

„Galima prigalvoti visokių pasiteisinimų, jog buvo tik vienas brolis iš didelių.

Bet ir mažas penketas rodė, kad išėjus mes buvome juos pasiviję iki 12 ar 14 taškų, bet tada 3 klaidos ir vėl -18.

Labai sunku vytis. Namuose dar galima, kai žiūrovai ant bangos, bet išvykose – labai sunku“, – skundėsi „Skycop“ vyr. treneris, kuris išvykus Mike‘ui Breusewitzui susiduria su problemomis krašto puolėjo pozicijoje.

„Dabar visi sako, kad tritaškininkai, bet realiai reikia pažiūrėti: pas mus ketvirtu numeriu žaidžia Lukauskis. Žaidžiant su kietesniais varžovais, mes ten neturime jokio pranašumo. Ieškome pranašumo ties greičiu, kad galėtume išvesti žaidėjus.

Atrodė, po traumų atsigavo ir Lukauskis, ir Mike‘as Breusewitzas ir pradėjome žaisti. Nugalėjome „Lietkabelį“, sukovojome su „Neptūnu“ – tikrai gerai žaidėme.

Išvažiavo Mike‘as ir ketvirtoje pozicijoje vėl atsivėrė skylė. Tai labai jaučiasi. Ieškome to ketvirto numerio, bet nesinori klysti, norisi, kad jis tikrai galėtų pataikyti iš toli bei mums padėtų.

Periodas mums nelengvas, pralaimėti galima, bet ne tokiu būdu. Ne visų žaidėjų akys žiba noru laimėti ir kažką įrodyti“, – nusivylęs kalbėjo strategas.

Artimiausias LKL rungtynes „Skycop“ žais tik kovo 2 dieną, nes artimiausią savaitgalį vyks Karaliaus Mindaugo taurės turnyras, po jo – rinktinės kovos.

Kovą Prienų klubas pradės namų rungtynėmis su Alytaus „Dzūkija“.

Neužmiršo nesėkmės Prienuose

Nepaisant to, kad panevėžiečiai žaidė be Simo Jasaičio ir Mindaugo Kupšo, sugebėjo įgyti saugų pranašumą ir pasiekė pergalę. Tuo pasidžiaugė ir vyriausiasis treneris Nenadas Čanakas.

„Mes nepamiršome, kaip pralaimėjome prieš „Skycop“ prieš mėnesį. Žaidėme energingai, visi žaidėjai davė kažką, nes žaidėme be Simo ir Kupšo, kurie labai svarbūs žaidėjai.

Kiti krepšininkai pridėjo daugiau energijos ir mes laimėjome. Nesu patenkintas dėl kelių detalių, bet trečiadienį laukia svarbiausias mačas šiame sezone, nes norime žaisti finaliniame KMT ketverte.

Žaisime prieš labai gerai rungtyniaujančią komandą. Tikiuosi labai sunkaus susitikimo“, – sakė specialistas.

Kitą mačą „Lietkabelis“ žais Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalyje, kai trečiadienį kovos prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“. Dvikovos pradžia – 19.45 val.

LKL rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai):

1.ŽALGIRIS192
2.NEPTŪNAS175
3.RYTAS165
4.LIETKABELIS138
5.PIENO ŽVAIGŽDĖS139
6.JUVENTUS814
7.DZŪKIJA713
8.SKYCOP715
9.NEVĖŽIS417
10.ŠIAULIAI319

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)