200 cm ūgio 29-erių krepšininkas įvairiose LKL komandose rungtyniavo nuo 2011 metų, o nuo šio sezono pradžios atstovavo Libano sostinės Beiruto „First Sports“ komandai.

Tikėtina, kad jo debiutas vilkint „Neptūno“ marškinėlius įvyks sausio 4 dieną, kai „Neptūnas“ namuose kausis su „Šiauliais“.

„Tai labai patyręs ir universalus žaidėjas, galintis rungtyniauti dviejose – lengvojo ir sunkiojo krašto puolėjo – pozicijose. Vytautas turėtų sustiprinti mūsų komandą ir pridėti energijos. Džiaugiamės, kad komandą papildė dar vienas lietuvis“ - teigė „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Anksčiau V. Šulskis yra rungtyniavęs „Šiaulių“, Kėdainių „Nevėžio“, Prienų–Birštono „Vytauto“ ir Utenos „Juventus“ komandose.

Praėjusį sezoną krepšininkas rungtyniavo „Juventus“ klube, kur vidutiniškai per 29 minutes pelnydavo po 12,6 taško, atkovodavo 4,9 kamuolio, atlikdavo 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir surinkdavo 13,5 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje V. Šulskis vidutiniškai per 32 minutes rinkdavo po 12,7 taško, 5 atkovotus kamuolius, 3 rezultatyvius perdavimus ir 10,1 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)