Naujasis „Barcelona“ klubo gynėjas susižeidė per kontrolines rungtynes Hamburge su Vokietija, tačiau tikėtasi, kad 30-mečio čeko trauma nėra rimta.

Vis dėlto pirminė diagnozė nebuvo tiksli ir dabar pranešama, kad dėl čiurnos traumos T. Satoransky iš rikiuotės veikiausiai iškrito mėnesiui, o tai reiškia, kad jam teks praleisti Senojo žemyno pirmenybes.

Tiesa, čekai savo rankų ir vilčių dar nesudeda: praėjusį sezoną NBA ekipos Vašingtono „Wizards“ gretose praleidusiam Tomašui dar bus atliktas papildomas magnetinio rezonanso tyrimas.

Bet kokiu atveju įžaidėjas nepadės Čekijos rinktinei šią savaitę vyksiančiuose dviejuose FIBA Pasailio taurės atrankos mačuose su Prancūzijos ir Vengrijos krepšininkais.

Primename, kad liepos pradžioje čekai Klaipėdoje 83:72 pranoko Lietuvos komandą, o T. Satoransky nugalėtojams surinko net 21 tašką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją