Sužaidus du kėlinius „Neptūno“ pranašumas siekė 15 taškų (52:37), prasidėjus trečiajam pasiekė 20 taškų (57:37), o įpusėjus paskutiniam – net 39-is taškus (93:54). Vėliau Dainiaus Adomaičio auklėtiniai, kurie pataikė net 15 tritaškių iš 28-ių (54 proc.) atsipalaidavo ir leido varžovams tašku sušvelninti nepadorų skirtumą.

Klaipėdiečiai šeštadienį žais su Vilniaus „Lietuvos ryto“ – Panevėžio „Lietkabelio“ poros laimėtojais.

„Neptūnas“: Trentas Plaistedas 14, Donatas Zavackas (4/5 tritaškiai), Arnas Butkevičius (6/7 dvitaškiai), Martynas Mažeika ir Travisas Baderis po 12, Danielis Ewingas ir Laurynas Beliauskas po 8, Arvydas Šikšnius 7 taškai.

„Šiauliai“: Davidas Dudzinskis 11, Arūnas Sajavičius ir Assemas Marei po 8 taškus.

Pirmoji pusfinalio pora jau paaiškėjo – šeštadienį Kauno „Žalgiris“ susirems su Prienų-Birštono „Vytautu“. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai po atkaklios kovos ketvirtfinalyje 88:86 palaužė Utenos „Juventus“, o Šarūno Jasikevičiaus kariauna 77:64 – Kėdainių „Nevėžį“. Po šio mačo žalgiriečių treneris liko ypač nepatenkintas savo auklėtinių pasirodymu ir pareiškė, kad su tokiu žaidimu „Žalgiris“ taurės nelaimės.

Rungtynių nuotraukos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)