Keliose pozicijose galintis rungtyniauti klaipėdietis praėjusiame sezone debiutavo Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), kur vilkėdamas Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ marškinėlius pelnė po 4 taškus, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo 3,5 naudingumo balų vidurkį per rungtynes.

Šiame sezone dauguma K. Leščiausko statistikos vidurkių išaugo daugiau nei dvigubai.

„Vienas iš klubo tikslų yra išlaikyti kuo daugiau talentingų ir Klaipėdoje užaugusių krepšininkų būtent mūsų gretose. Kristupas yra vienas iš jų, pastaruoju metu rodo didžiulį norą tobulėti, o tai atsispindi treniruotėse ir rungtynėse. Matome dideles ateities perspektyvas, viskas tik nuo jo priklausys, kaip greitai įsitvirtins „Neptūno“ komandoje“, – sakė klubo direktorius Martynas Mažeika.

K. Leščiauskas spėjo debiutuoti ir Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), pirmuosius savo taškus pelnė prieš jau nebeegzistuojančią „Gargždų“ ekipą.

„Džiaugiuosi pasirašęs sutartį su „Neptūnu“. Nuo mažens eidavau į šio klubo rungtynes ir svajodavau atstovauti savo gimtajam miestui vilkėdamas pagrindinės komandos marškinėlius. Klubo pasitikėjimas manimi suteikia dar daugiau motyvacijos dirbti ir tobulėti krepšinio aikštelėje“, – džiaugėsi K. Leščiauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją