Ketvirtadienį uostamiestyje „Neptūno“ krepšininkai 74:47 (25:12, 19:17, 21:13, 9:5) nugalėjo Šiaulių „Šiaulių“ klubą ir su kaupu atsirevanšavo už nesėkmę svečiuose 13-os taškų skirtumu – 79:92.

16 taškų nugalėtojams pelnė Vytautas Šarakauskas, 14 – Mindaugas Girdžiūnas, po 10 – Marius Runkauskas, Edgaras Ulanovas ir Valdas Vasylius.

Svečių gretose sėkmingiausiai žaidė Travis Leslie's (17 tšk.), Bambale'as Osby's (7 tšk.) ir Darius Pakamanis (6 taškai).

„Komanda žaidė pasiaukojančiai. Taip ginantis nebuvau matęs savo komandos, tačiau dar tikiuosi ne kartą matyti. Ketvirtajame kėlinyje varžovams leidome pelnyti tik penkis taškus, o per visas rungtynes – tik 47 taškus. Galbūt padėjo tai, kad žaidėme senojoje savo salėje. Atmosfera buvo puiki“, – po rungtynių kalbėjo „Neptūno“ komandos treneris Kazys Maksvytis.

Žurnalistams užsiminus, kad „Neptūno“ komanda Šiauliuose ir Klaipėdoje atrodė lyg dvi skirtingos ekipos, neptūniečių treneris juokais į tai atsakė: „Galbūt pralaimėjome pirmas rungtynes, nes žaidėjams reikėjo papildomo iššūkio. Mes su šiuo iššūkiu susitvarkėme.“

Tuo metu visai kitokios nuotaikos tvyrojo „Šiaulių“ ekipos stovykloje. Šios komandos vyr. treneris Gediminas Petrauskas neslėpė susierzinimo ir atsisakė bendrauti su žurnalistais.

DNB LKF finalo ketverto turnyre, kuris kovo 29-30 dienomis vyks Panevėžio „Cido“ arenoje, taip pat žais Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos bei taurės savininkai Prienų „TonyBet“ krepšininkai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)