Svečiai šventė pergalę Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino – LKL“) rungtynėse rezultatu 82:87.

V. Šeškus prisipažino, jog šių rungtynių labai bijojo. „Jos mums buvo ne tik pirmosios išvykos rungtynės, bet ir varžovas solidus – jau prie elitinių komandų priskiriamas „Neptūnas“. Gal todėl pirmasis kėlinys ir buvo toks tragiškas, sunkiai įsivažiavome, ne viską vyrai darė, ką buvome sutarę. Bet kai laimi, tai nurašai visas klaidas. Tikrai džiaugiuosi, jog po pirmojo kėlinio sugebėjome atsigauti ir galiausiai išplėšti pergalę. Esu labai dėkingas savo žaidėjams, nes jie praktiškai visas varžybas žaidė septyniese. Todėl šita pergalė, manau, yra pelnyta ir labai saldi“, – kalbėjo V. Šeškus.

„Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis gyrė varžovus, o didelę dalį atsakomybės dėl pralaimėjimo pats prisiėmė.

„Varžovai sužaidė eilines labai geras rungtynes. Jie dar kartą parodė, kad jau sezono pradžioje yra labai geroje formoje. Gaila, kad mes taip pralaimėjome. Ypač gaila antro ketvirčio, už kurį tikrai turiu prisiimti atsakomybę. Padariau klaidų keisdamas žaidėjus. Norėjosi, kad įžaidėjas Mindaugas Girdžiūnas pailsėtų, leidau kitus, o tada gynyboje ir atsirado problemos, po kurių varžovai mus pasivijo ir pralenkė. Ta tikrai yra mano klaida“, – atsakomybės nesikratė D. Adomaitis.

„Neptūnui“ šiose varžybose negalėjo padėti pagrindinis komandos įžaidėjas Danielis Ewingas. Jis kirkšnies traumą patyrė trečiadienį žaistose Europos taurės turnyro varžybose su Stambulo „Galatasaray“ komanda.

„Nors atrodė, kad trauma nerimta, jis pradėjo treniruotis su komanda, tada paaiškėjo, kad problemos didesnės. Jis kitą savaitę net nevyks į Europos taurės turnyro išvykos varžybas“, – teigė D. Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)