2020-2021 m. sezone sostinės klubas „Siemens“ arenoje žais visus FIBA Čempionų lygos susitikimus bei Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikovas su Kauno „Žalgiriu.

Pirmosios „Ryto“ Čempionų lygos rungtynės laukia spalio 14 dieną, kuomet vilniečiai susikaus su Strasbūro SIG (Prancūzija) ekipa. Po beveik dviejų savaičių vyks pirmoji akistata su „Žalgiriu“.

„Džiaugiamės pratęstu bendradarbiavimu su vienu iš mūsų partnerių – „Siemens“ arena. Tikimės, kad karantino scenarijus nepasikartos, kadangi labai norime turėti galimybę žaisti prie mūsų aistruolių, – kalbėjo „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis. – Tai svarbu ir dėl saugaus atstumo laikymosi tarp sėdimų fanų vietų arenoje. Norime, kad krepšinio vakarai Vilniuje aistruoliams dovanotų daug gerų emocijų ir žinoma pergalių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)