Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato išplatintame pranešime skelbiama, kad „pareigūnai didina pajėgas, numatytas šiam renginiui, ir stiprina sirgalių elgesio kontrolę tribūnose“.

„Atsižvelgę į anksčiau įvykusius incidentus, skiriame papildomą dėmesį šioms rungtynėms. Tikrai netoleruosime teisės pažeidimų, tačiau noriu pabrėžti, jog mūsų tikslas vienas – kad sirgaliai, gausiai susirinkę į rungtynes, jose būtų saugūs ir netrukdomai galėtų palaikyti savo komandas, puikiai praleisti laiką“, – akcentavo laikinai Kauno apskrities policijai vadovaujantis Elanas Jablonskas.

Tačiau kodėl būtent dabar stiprinama priežiūra krepšinio rungtynėse, neaišku, nes Kaune susibūrė tik šeimininkų aktyviausi sirgaliai.

Spalį „Ryto“ aistruolių grupuotė „B tribūna“ paskelbė nesirodysianti komandos dvikovose su „Žalgiriu“, protestuodama prieš esą neadekvačias policijos ir LKL veiksmus jų atžvilgiu.

Savo pozicijos sostinės klubo gerbėjai nepakeitė ir į Kauną sekmadienį neatvyko, „Žalgirio“ arena prasidedant LKL lyderių dvikovai taip pat nėra nei sausakimša, nei labai triukšminga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)