Jonas Valančiūnas turi ketverių metų trukmės ir 64 mln. JAV dolerių vertės sutartį su Toronto „Raptors“, 11-liktu šaukimu šių metų NBA naujokų biržoje pašauktas ir mainų būdų Oklahomoje atsidūręs Domantas Sabonis su „Thunder“ pasirašė garantuotą dviejų metų kontraktą, o Mindaugas Kuzminskas šią vasarą sukirto rankomis su Niujorko „Knicks“ klubo, kuriame žais du sezonus ir uždirbs 6 mln. JAV dolerių, vadovais.

Pirmasis ant NBA parketo žengs Kūzia – Niujorko sirgaliams agresyviu žaidimu prisistatęs 27-erių metų puolėjas jau pirmame oficialiame mače stos prieš lygos superžvaigždę LeBroną Jamesą ir jo vedamą čempioną Klivlando „Cavaliers“ klubą. Rungtynės Lietuvos laiku prasidės spalio 26 d. 3 val.

Lietuvos krepšinio legendos Arvydo Sabonio sūnaus oficialus debiutas NBA lygoje bus spalio 27 d. 2 val. mūsų šalies laiku Filadelfijoje, kuomet „Thunder“ stos į kovą prieš praėjusių metų autsaiderius „76ers“ krepšininkus.

Tuo metu penktą sezoną stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje žaisiantis JV reguliarųjį sezoną atidarys spalio 27 d. 2.30 val. Lietuvos laiku Toronte vyksiančiame mače prieš Detroito „Pistons“ krepšininkus.

Sezono eigoje į NBA kovas įsilieti galės ir daugiau lietuvių: Donatas Motiejūnas vis dar derasi dėl naujos sutarties, o Egidijus Mockevičius savo vertę bandys įrodyti Plėtojimosi lygoje.

Todėl bent kol kas Lietuvos sirgaliai jau gali planuotis aštuonis vakarus su lietuvišku NBA krepšiniu. Tai keturis kartus daugiau nei praėjusiame sezone, kuomet „Raptors“ su J. Valančiūnu ir „Rockets“ su D. Motiejūnu tarpusavyje žaidė vos du sykius.

NBA komandų su lietuviais akistatų tvarkaraštis Lietuvos laiku:

Lapkričio 10 d. 3 val. „Thunder“ – „Raptors“
Lapkričio 13 d. 2.30 val. „Raptors“ – „Knicks“
Lapkričio 29 d. 2.30 val. „Knicks“ – „Thunder“
Sausio 15 d. 22 val. „Raptors“ – „Knicks“
Vasario 16 d. 4.30 val. „Thunder“ – „Knicks“
Vasario 28 d. 2 val. „Knicks“ – „Raptors“
Kovo 17 d. 2 val. „Raptors“ – „Thunder“
Balandžio 9 d. 19 val. „Knicks“ – „Raptors“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)