Praėjusią savaitę S. Curry atvedė „Warriors“ į keturias pergales iš tiek pat galimų. Pats krepšininkas žaidė tiesiog neįtikėtinai – jis rungtynėse pelnė 36, 42, 51 ir 46 taškus bei vidutiniškai įmesdavo po 43,8 taško.

Daugumą savo taškų S. Curry pelnė tritaškiais – jų pataikė net 33 iš 54 (61,1 proc.), o dvejose rungtynėse įmetė 10 ir daugiau.

Mače su Oklahomos „Thunder“ S. Curry įmetė net 12 tritaškių bei taip pakartojo visų laikų NBA rekordą. Amerikietis taip pat pelnė 46 taškus bei paskutinę pratęsimo sekundę pataikė tritaškį, išplėšusį „Warriors“ pergalę (121:118).

Tuo metu K. Lowry vedamas „Raptors“ klubas iškovojo 3 pergales ir patyrė 1 pralaimėjimą. Per šias rungtynes atakų organizatorius pelnydavo po 28,7 taško, atkovodavo po 6,3 kamuolio ir atlikdavo po 8,7 rezultatyvaus perdavimo.

Mače su Niujorko „Knicks“ K. Lowry atliko trigubą dublį – pelnė 22 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Kitose rungtynėse su Klivlando „Cavaliers“ Jono Valančiūno komandos draugas ne tik pelnė 43 taškus, bet ir lemiamomis sekundėmis pataikė dvitaškį ir išplėšė savo ekipai pergalę (99:97).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją