Kroatas taip pat prasitarė aistringai palaikysiantis savo tautiečius 18-mečių Europos čempionate, kuomet finalo mače jie susigrums su Lietuvos jauniais.

- Turėjau puikias atostogas, tai buvo pirma vasara, kuomet galėjau visą laiką ilsėtis. Dabar laikas ruoštis naujam sezonui. Jaučiuosi pailsėjęs, šviežias, noriu žaisti krepšinį. Girdėjau, jog į „Žalgirį“ atvyko daug naujų žaidėjų, tad tikiuosi, kad turėsime geresnį sezoną nei pernai. Ypač Eurolygoje.

- Ką žinote apie komandos naujokus?, - Krepsinis.net paklausė kroato.

- Esu žaidęs prieš juos, žinau, kad tai puikūs žaidėjai. Būtų kvaila kalbėti apie tai, kaip seksis naujame sezone jam dar neprasidėjus. Turime naują trenerį, kiekvienas iš mūsų laikysimės naujos sistemos. (...) Man viskas bus nauja, o taip pat ir komandos draugams. Dar nežinau, kokie bus klubo lūkesčiai šiam sezonui.

- Ar jums svarbu, jog klubas stengiasi suburti daug pajėgesnius žaidėjus nei pernai?

- Žinoma, jog gerai, kuomet klubas prisivilioja gerus žaidėjus kaskart prasidedant naujam sezonui, ir tai įrodo, jog „Žalgiris“ nėra tiesiog komanda, žaidžianti Eurolygoje kasmet, tačiau turi savo tikslus. Klubas be ambicijų nėra geras klubas. Visad malonu žaisti čia.

Geros tradicijos negali būti užmirštos, net jei kažkada ekipa buvo sunkioje finansinėje būklėje. Dabar yra visiškai kitokia situacija, turime daug garsių vardų savo sudėtyje. Pažiūrėsime, šiuo metu turime daug laiko pasiruošti Eurolygai, Lietuvos pirmenybėms ir VTB Vieningai lygai, - M. Popovičius teigė svetainei Krepsinis.net

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)