Apie snaiperio pasitraukimą iš didžiojo krepšinio praneša Basketnews žurnalistas Lukas Malinauskas.

„Aplinkybės susidėliojo kažkiek ne taip, kaip planavau. Buvo dar noro ir kūnas leido. Gal tikrai nebebuvau Eurolygos 15 minučių žaidėjas, bet manau, kad dar tikrai galėjau žaisti žemesniame lygyje. Kartais gali planuoti, ką nori, bet gyvenimas vis tiek sudėlioja savaip. Taip išeina, jog gavausi savo paties įkaitu“, – kalbėjo A. Milaknis.

Naują gyvenimo lapą verčiantis snaiperis su bičiuliu puoselėja jauniems krepšininkams tobulėti padedančią ir galimybes mokytis bei sportuoti JAV suteikiančią bendrovę „AthletIQs“, o taip pat siekia įgyti trenerio licenciją Lietuvoje ir ruošiasi panašiai procedūrai Ispanijos krepšinio sistemoje.

Per savo karjerą A. Milaknis iškovojo net 10 LKL čempiono žiedų. LKL taikliarankis pataikė 940 tritaškių ir pagal šį rodiklį yra lyderis lygos istorijoje.

Eurolygoje tinklelį skrodė 461-as A. Milaknio mestas tolimas metimas (10 rezultatas istorijoje).

2015 metais su Lietuvos rinktine iškovojo Europos čempionato sidabrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją