Prieš sezono startą klubas rado pastiprinimą priekinėje linijoje, į ekipą sezonui atvyksta Kadeemas Jackas.

30-metis vidurio puolėjas didžiąją karjeros dalį praleido rungtyniaudamas NBA G lygoje. Praėjusį sezoną amerikietis atstovavo dukterinei Majamio „Heat“ ekipai „Sioux Falls Skyforce“ ir G lygoje fiksavo 7,3 taško, 5,7 atkovoto kamuolio bei 0,9 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Geriausią sezoną 206 cm ūgio amerikietis sužaidė 2019-2020 m., kai vilkėdamas „Oklahoma City Blue“ marškinėlius G lygoje rinko po 12,9 taško ir 8,2 atkovoto kamuolio.

K. Jackui tai bus debiutinis sezonas Europoje. Prieš tai be 8 metų G lygoje jis taip pat po sezoną praleido Japonijoje, Puerto Rike ir Taivane.

Pirmadienio vakaro rungtynėse K. Jackas registruotas dar nebus.

Mažeikių klubas pasikvietė T. Pažėrą

Pirmadienį pirmąsias sezono rungtynes „Betsafe-LKL“ sužaisiantys Mažeikių „M Basket-Delamode“ krepšininkai sulaukė papildymo. Prie komandos prisijungė 25-erių metų gynėjas Tadas Pažėra, su kuriuo pasirašyta vienerių metų sutartis, kuri įsigalios pasibaigus dviejų savaičių bandomajam laikotarpiui.

„Neatvykus Vaidui Kariniauskui susidūrėme su žaidėjų trūkumu tiek treniruotėms, tiek ir rungtynėms, tad džiugu, kad Tadas sutiko prisijungti prie mūsų komandos. Pasirašėme vienerių metų sutartį su bandomuoju laikotarpiu, bet Tado darbas treniruotėse nuteikia pozityviai.

Šis žaidėjas turėtų mums labai padėti iki atvykstant pagrindiniam įžaidėjui, o vėliau, manau, turi visas galimybes tapti stipriu rotaciniu žaidėju, o gal net ir daugiau, nes tai jaunas ir perspektyvus žaidėjas“, – apie naujoko prisijungimą kalbėjo Arūnas Liškus.

193 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną pradėjo Utenoje, o jį užbaigė Estijos Parnu „Sadam“ komandoje.

Pažėra Mažeikių klubo marškinėlius jau yra vilkėjęs 2017-2018 metų sezone.

Latvijos-Estijos lygoje krepšininkas vidutiniškai rinko po 11,8 taško, atkovojo po 3,5 kamuolio ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

Mažeikių „M Basket-Delamode“ ir toliau ieško pagrindinio atakų organizatoriaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją