BC „Wolves“ organizacijos veikla patraukė ilgamečio NBA žaidėjo, Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės kapitono J. Valančiūno dėmesį. Vienas geriausių visų laikų šalies krepšininkų įsigijo BC „Wolves“ valdančios uždarosios akcinės bendrovės „Basketball Holding Company“ akcijų ir tapo vienu iš klubo investuotojų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Ketvirtadienį buvo pasirašyta investicijų sutartis, po kurios J. Valančiūnas prisijungė prie daugiau nei 10-ies Lietuvos ir užsienio verslininkų, patikėjusių „Wolves“ klubo vizija.

„Mums yra didžiulė garbė ir įvertinimas, kad Jonui, eilę metų krepšinio verslą matančiam iš vidaus ir jį puikiai suprantančiam, yra priimtinos mūsų organizacijos ambicijos ir išsikelti tikslai. Jis daug prisideda prie šalies jaunimo tobulėjimo, todėl jam yra labai artimas „Wolves“ klubo siekis įtraukti ne tik Vilniaus, bet ir visos šalies jaunimą į klubo veiklas, sukurti tam terpę, skatinti rinktis sveiką gyvenimo būdą, suteikti galimybes sportuoti.

Šią vasarą prisidėjome prie LAB krepšinio stovyklos, kuriai buvo pasitelkti žinomi krepšininkais ir patyrę krepšinio treneriai. Tai tik pradžia mūsų ilgalaikių planų. O tai, kad „Wolves“ organizacija patikėjo tokia šalies krepšinio asmenybė kaip Jonas, rodo, kad esame teisingame kelyje. Jis tapo vienu iš mūsų investuotojų ir, kas žino, gal paskutinį savo karjeros sezoną sužais vilkėdamas būtent mūsų komandos marškinėlius“, – vylėsi „Wolves“ klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas.

„Labai smagu, kad Lietuvoje atsirado klubas, kurio veikloje yra daug nestandartinių sprendimų ir veiksmų. Tikiu, kad šis naujas ir intriguojantis krepšinio projektas bus ilgaamžis. Klubo vadovai supažindino su išsikeltais tikslais. Galiu patvirtinti, kad jie – ambicingi. Tokios ambicijos man tikrai padarė įspūdį, panašias matau NBA klubuose.

Patinka organizacijos noras būti kosmopolitišku, darbo su jaunimu vizija, todėl „Wolves“ linkiu sėkmės ir sunkiai dirbti, nes tik sunkiu darbu, įdedant daug pastangų galima pasiekti savo tikslus. Nuo šiol klubo veiklą stebėsiu labai įdėmiai, stengsiuosi jam padėti augti ir eiti į priekį“, – po investicijų sutarties pasirašymo teigė Jonas Valančiūnas.

BC „Wolves“ klubas, valdomas UAB „Basketball Holding Company“, yra antrus veiklos metus skaičiuojantis žaidėjas Lietuvos ir Europos sporto rinkose, siekiantis sukurti šiuolaikišką ir ilgaamžį krepšinio klubą. Klubas nestokoja ambicijų kovoti ne tik stipriausiose šalies lygoje, bet ir Europos klubiniuose turnyruose, nuolat kurti visokeriopą vertę Lietuvos valstybei, šalies ir tarptautinei klubo bendruomenei. „Wolves“ organizacija rezultatų siekia tvirtu komandiniu darbu, krepšinio sirgalius laikydama svarbia ir neatsiejama klubo dalimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją