Pats 27-erių metų 213 cm ūgio J. Valančiūnas šiemet turėjo turiningą sezoną. Nuo 2012 metų Toronto „Raptors“ klube rungtyniavęs vidurio puolėjas vasario mėnesį buvo iškeistas į „Memphis Grizzlies“ ekipą.

„Sužinojau, kas yra mainai. Niekada neteko to paragauti ir būti iškeistam. Sezonas buvo tikrai įdomus ir iš gerosios, ir iš blogosios pusės. Vis dar bendrauju su „Raptors“ nariais.

Jie yra žmonės, su kuriais praleidau tikrai ilgą laiką, tai buvo mano pradžia karjeros, todėl palaikau su jais santykius ir labai malonu matyti, kad jiems taip gerai sekasi. NBA finale viskas įmanoma, bet bus sunku“, – apie su buvusia komanda palaikomus ryšius pasakojo J. Valančiūnas.

Šiek tiek palaikau formą, dirbu fiziškai, laukiu rinktinės ir mėgaujuosi vasara. Dabar tikslas – fizinis darbas, išgydyti čiurną 100 proc., sustiprint ją. Artėjant rinktinės laikui, pradėsime krepšinio darbą.
Jonas Valančiūnas

„Raptors“ pirmą kartą klubo istorijoje iškopė į NBA finalą ir dėl čempiono titulo kovoja su „Golden State Warriors“ komanda. Po dvejų rungtynių serijos iki keturių pergalių rezultatas yra lygus 1-1.

Pasak J. Valančiūno, kol kas anksti kalbėti apie ateitį „Grizzlies“ gretose: „Dabar agentas su klubu bendrauja. Paskutinėmis žiniomis – viskas normaliai. Dar gali įvykti labai daug, sprendimai gali pasikeisti kelis kartus. Dar anksti ką nors sakyti. Kuo toliau į vasarą, tuo labiau aiškės, kas liks komandoje. Visų pirma norėčiau pamatyti trenerį, kuris vadovaus komandai“.

Sklando gandai, kad prie Memfio klubo gali prisijungti ir kitas NBA rungtyniaujantis lietuvis Domantas Sabonis, tačiau J. Valančiūnas kol kas nelinkęs jais pasitikėti.

„Labai daug kalbų yra. Yra žmonių NBA lygoje, kurie gauna pinigus už tai, kad kalbėtų. Pažiūrėsim, kiek tie gandai yra tiesa, ir tada vertinsim“, – sakė 2013 ir 2015 metų Europos vicečempionas.

Šiuo metu J. Valančiūnas mėgaujasi vasara.

„Šiek tiek palaikau formą, dirbu fiziškai, laukiu rinktinės ir mėgaujuosi vasara. Dabar tikslas – fizinis darbas, išgydyti čiurną 100 proc., sustiprint ją. Artėjant rinktinės laikui, pradėsime krepšinio darbą“, – sakė krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)