„Unicaja“ komandai pralaimėjus ir antrąsias Ispanijos čempionato ketvirtfinalio rungtynes krepšinio sezonas N. Nedovičiui baigėsi.

Malagos komanda prarado šansą kovoti dėl apdovanojimo, nežais kito sezono Eurolygoje, o pats N. Nedovičius nusprendė ieškotis naujos stotelės.

„Atėjo laikas judėti tolyn, manau, kad tai yra tinkamas momentas. Aš dar kalbėsiuosi su savo agentu Miško Raznatovičiumi“, – po paskutinių savo rungtynių su „Unicaja“ marškinėliais kalbėjo serbas, kadaise žaidęs ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje.

Nors pats krepšininkas apie tai nekalba, įvairių šaltinių teigimu kitą sezoną N. Nedovičius žais Milano „AX Armani“ komandoje, kuriai šiuo metu atstovauja Artūras Gudaitis ir Mindaugas Kuzminskas.

Šią informaciją patvirtina ir krepšinio žurnalistas Davidas Pickas, tvirtinantis, kad N. Nedovičius su Milano klubu dėl būsimo sutarties pasirašymo susitarė iš anksto.

Šį sezoną Eurolygoje N. Nedovičius vidutiniškai pelnė po 16,8 taško ir rinko po 16,7 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)