Ši serija siekė net 30 rungtynių iš eilės ir prasidėjo dar 2022-2023 m. sezono pradžioje, spalio mėnesį. Antradienį, iki kovos su „Virtus“ likus keturioms valandoms dar buvo galima įsigyti beveik du tūkstančius laisvų bilietų.

Išparduoti šių nepavyko nepaisant to, kad į „Žalgirio“ areną susirinksiančių žiūrovų laukia ypatingas vakaras – bus paminėta 25 metų sukaktis, kai Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tapo Eurolygos čempionais.

Ta proga, gražų jubiliejų minėsiantys „Žalgirio“ krepšininkai rungtyniaus su specialiomis aprangomis, įkvėptomis būtent 1999-ųjų metų marškinėlių dizaino.

Eurolygos čempionų paminėjimo šventei rungtynės su „Virtus“ komanda pasirinktos neatsitikinai. Būtent su šiuo klubu, tuo metu naudojusiu „Kinder“ pavadinimą, „Žalgiris“ susitiko 1999 m. Miunchene vykusio finalo ketverto finaliniame mače.

„Žalgirio“ arenoje susirinkusių žiūrovų taip pat lauks ir išskirtinis komandos pristatymas bei Eurolygos čempionų taurės ekspozicija, o rungtynes su „Virtus“ iš arenos tribūnų stebės ir čempioniškos 1999 m. komandos nariai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)