„Mes negalime pralaimėti, nes tai labai stipriai trukdytų žengti į priekį. „Žalgiris“ nėra viena iš didžiųjų Eurolygos komandų, tačiau tai nereiškia, kad mačas bus lengvas. Mes norime revanšuotis už tai, kas įvyko pernai Kaune („Žalgiris“ namie Eurolygos rungtynėse „Olympiakos“ sutriuškino 75:55) ir išlaikyti savo tempą žengdami pirmyn“, – teigė M. Lojeski.

„Svarbiausia bus kontroliuoti mačo tempą. Mes esame viena iš geriausiai turnyre besiginančių komandų, tai sėkmingai darome ir išvykose, o tai padeda mūsų puolimui rengti greitas atakas, suteikia pasitikėjimo ir geresnių progų atakuoti rungtynių metu“, – dėstė belgas, kurio komanda šiuo metu savo sąskaitoje turi 7 pergales ir 4 pralaimėjimus bei Eurolygos turnyro lentelėje užima 4-ąją vietą.

„Žalgirio“ krepšininkai su 4 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais turnyro lentelėje yra 11-ti.

M. Lojeski per rungtynes vidutiniškai pelno po 10,4 taško ir pataiko net 48,8 proc. tritaškių.

Rezultatyviausias „Olympiakos“ gretose yra Vassilis Spanoulis, kuris per mačą vidutiniškai renka po 14,7 taško ir atlieka po 6,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Šį sezoną mes turime puikų kolektyvą ir nenoriu slėpti – mano tikslas pirmą kartą tapti Eurolygos čempionu ir tai padaryti su „Olympiakos“ ekipa“, – nesikuklina žaidėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)