M. Kumpys taikliai atakavo varžovų krepšį iš įvairių padėčių (5/11 dvitaškiai, 5/10 tritaškiai, 6/8 baudos), po krepšiais atkovojo net 12 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko +44 naudingumo balus. Tai - šio sezono LSKL rekordas.

M. Kumpys yra Klaipėdos „Fortūnos“ moterų krepšinio komandos prezidentės ir vyriausiosios trenerės Ramunės Kumpienės sūnus. Jis rungtyniauja ne tik LSKL čempionate, bet ir puikią sportinę formą demonstruoja LKL pirmenybėse, atstovaudamas „Šiaulių“ ekipai.

- Rungtynės su LEU studentais buvo itin sėkmingos. Silpnas varžovas ar tiesiog buvo tavo diena?

- Varžovas tikrai stiprus, Lietuvos edukologijos universiteto krepšininkai turi ne vieną gerą žaidėją, tik gal tądien nevisi galėjo padėti komandai. Sutinku, kad šįkart man gerai sekėsi atakuoti varžovų krepšį, komandos draugai pasitikėjo manimi, turbūt todėl ir pelniau tiek daug taškų.

- Pirmoje rungtynių pusėje rungtynės vyko taškas į tašką, tačiau po ilgosios pertraukos gerokai atitrūkote nuo varžovų. Kas lėmė, jog pagerėjo Šiaulių komandos žaidimas?

- Pirmoje rungtynių pusėje pralaimėjome kovą po krepšiais dėl atšokusių kamuolių, varžovai pelnė daug lengvų taškų. Antroje rungtynių pusėje išsprendėme šias problemas, kelis kartus pavyko gerai užpulti varžovus ir atitrūkome.

- Daugybę metų Šiaulių universiteto krepšininkai yra tarp LSKL favoritų. Kokie tikslai keliami komandai šiais metais?

- Tikslas keliamas kaip ir kiekvienais metais – patekti į stipriausiųjų ketvertuką, o tada žiūrėsime, kaip Dievas duos. Tikiuosi, kad šiais metais žaisime finale.

- Kas yra pagrindiniai favoritai šį sezoną iškovoti LSKL auksą?

- Manau, kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiais, vieni iš pagrindinių favoritų yra Mykolo Romerio universiteto studentai, ypač, kai prie jų prisijungs LKL pirmenybėse žaidžiantys krepšininkai.

- Kokius asmeninius tikslus sau keli šį sezoną?

- „Šiaulių“ komandoje tikiuosi įgyti trenerio pasitikėjimą, daugiau laiko praleisti aikštėje, įgyti daugiau patirties. Na, o Lietuvos studentų krepšinio čempionate – parodyti, ką sugebu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)