„Man patinka šie du vyrukai, tačiau aš pats žaidžiau krepšinį. Man labai patiko tai daryti. Jeigu mano laikais sezone nebūtų 82 rungtynių, tuomet krepšinį dar žaisčiau kur nors kitur, nes myliu šį sportą. Būdamas žaidėju nemaniau, kad didelis rungtynių skaičius yra problema.

Visgi jeigu krepšininkai nori trumpinti sezoną, tuomet mes, savininkai, galime su jais tai aptarti. Tačiau sutrumpinus sezoną prarasime kažkiek pinigų. Ar jie pasiryžę gauti mažiau pinigų? Tai svarbus klausimas, kadangi sutrumpinus sezoną jie uždirbtų kur kas mažiau“, – mintis dėstė M. Jordanas.

Amerikietis taip pat nepritaria NBA idėjai keturiomis minutėmis trumpinti rungtynių laiką.

„Niekada nesutrumpinčiau rungtynių keturiomis minutėmis. Čia ne amerikietiškas futbolas. Mūsų žaidėjams nereikia išgyventi dėl smegenų sukrėtimo ar kitų sveikatos problemų, su kuriomis susiduria karjeras baigę NFL žaidėjai. Suprantu, kad NFL futbolininkai nori žaisti mažiau rungtynių dėl savo fizinės būklės. Krepšinis yra visai kitoks sportas. Suprantu, kad NBA sezonas būna varginantis, tačiau nenorėčiau trumpinti mačo laiko ar žaisti 10–15 rungtynių mažiau nei dabar“, – pridūrė M. Jordanas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!