Pagal Eurolygos licencijų skyrimo tvarką, LKL vicečempionams atiteks aštunta ir paskutinioji B licencija, rašo portalas basketnews.lt

Pagal iš anksto patvirtintą licencijų skyrimo tvarką LKL vicečempionai yra šešioliktoje reitingų vietoje. Tačiau jeigu aukščiau esančias vietas užima A licencijas turinčios komandos, žemiau esantys klubai kyla lentelėje.

Būtent sėkmingai lietuviams susiklostę čempionatai Ispanijoje, Italijoje, Graikijoje ir Turkijoje lėmė tai, kad „Neptūnas“ iš šešioliktos vietos pakilo į aštuntąją.

Be to, „Neptūnas“ atitinka visus B licencijų turėtojams keliamus reikalavimus – „Švyturio“ arena talpina daugiau nei 5000 žiūrovų, Klaipėda yra mažiau nei per 4 valandų skrydį nuo Frankfurto oro uosto, tarptautinis Palangos oro uostas yra mažiau nei 100 kilometrų nuo arenos, mieste yra daugiau nei 2 keturių žvaigždučių viešbučiai.

DELFI primena, kad LKL finalo serijoje „Neptūnas“ po garbingos kovos 2:4 nusileido daugkartiniam šalies čempionui Kauno „Žalgiriui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)