Prieš paskutinį ketvirtį pasvališkiai pirmavo minimaliai, tačiau vėliau septyni taškai iš eilės išvedė į priekį šeimininkus – 72:68. „Pieno žvaigždės“ rezultatą lygino likus 4 minutėms, kuomet išnaudojo baudų metimus (76:76), o kol „Nevėžis“ klydo ir šaudė pro šalį, varžovai šansus išnaudojo bei spurtavę 11:0 atsidūrė šalia pergalės – 83:76. Per paskutinę minutę ją beliko įtvirtinti.

„Pieno žvaigždėse“ debiutavęs Yannickas Franke'as lemiamu metu padėjo savo komandai ir iš viso per 25 minutes pelnė 11 taškų, atkovojo 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 4 pražangas ir 3 sykius pažeidė taisykles. Naujoko sąskaitoje – 7 naudingumo balai.

„Pieno žvaigždžių“ komanda galingai pradėjo rungtynes ir vedama legionierių atitrūko 15:3. Kol „Nevėžio“ puolimas strigo, kitokia situacija buvo svečių pusėje, todėl skirtumas tarp ekipų tik dar labiau augo – 31:13.

Chauncey Collinsas bei Jonas-Christopheris Fulleris ėmė vesti į priekį „Nevėžį“, o atkarpa 9:2 bei gana sėkmingai užbaigtas kėlinys leido į ilgąją pertrauką iškeliauti atsiliekant 43:53.

Kardinaliai situacija keitėsi po ilgosios pertraukos: Gabrielius Maldūnas pelnė 5 taškus paeiliui, J. Fulleris išprovokavo pražangą metant iš toli bei taip skirtumas siekė jau tik 4 taškus – 55:59. Šeimininkai surengė dar vieną spurtą 8:0 ir taip rezultatą persvėrė – 63:61, o prieš paskutinį kėlinį ekipas skyrė vos taškas.

„Nevėžis“: Chauncey Collinsas 22 (1/7 trit.), Jonas-Christopheris Fulleris 18, Gabrielius Maldūnas 9, Valdas Vasylius (7 atk. kam.) ir Nikita Balašovas po 8 taškus.

„Pieno žvaigždės“: Emmanuelis Omogbo 17, Lance’as Jeteras 16, Yannickas Franke’as 11, Ivaras Žviguris 10, Karolis Petrukonis ir Vytautas Šulskis po 9 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)