Išskirtinį užsakymą įgyvendinusių dešimties juvelyrų komandai vadovavęs Vytautas Jonutis teigia, kad šis sprendimas priimtas konkrečiai nesižvalgant į būsimus laimėtojus ar tai, kad tokio dizaino žiedus viena komanda jau yra mūvėjusi.

„Apsisuko savotiškas istorijos ratas ir su lygos vadovais nusprendėme grįžti prie to, nuo ko pradėjome. Mums tai svarbu, nes šiemet sukanka dešimt metų, kai kursime išskirtinius žiedus LKL čempionams“, - sako V. Jonutis.

Kiekvienas žiedas, kurį juvelyrai nukaldino pagal specialų LKL užsakymą, yra vienodo dydžio, sveria apie 10 gramų ir yra pagaminti iš 585 prabos balto ir rausvo aukso, juose atkartojami šios sporto šakos ir pergalės simboliai: kamuolys, krepšinio lanko tinklelis ir lauro lapų vainikas. Vieno žiedo vertė – apie 1200 eurų.
LKL čempionų žiedai (Premiere.lt nuotr.)
LKL čempionų žiedai (Premiere.lt nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)