Nugalėtojams Mindaugas Kupšas pelnė 16 taškų (8 atkovoti kamuoliai), Vytenis Čižauskas ir Eimantas Bendžius - po 7, Adas Juškevičius ir Gediminas Orelikas - po 6.

Vaidas Čepukaitis, Šarūnas Vasiliauskas ir Augustas Pečiukevičius studentams surinko po 5, o Simas Buterlevičius - 2 taškus.

Tomo Pačėso treniruojamai 20-mečių ekipai 11 taškų pelnė Mantas Mockevičius, 10 - Žygimantas Riauka, po 9 - Vaidas Kariniauskas ir Tauras Jogėla, 8 - Ignas Vaitkus, 6 - Laimonas Chatkevičius, 5 - Paulius Semaška, 4 - Martynas Paliukėnas.

Šeštadienį ir sekmadienį krepšinio gerbėjai „Žalgirio“ treniruočių centre galės išvysti po dvejas rungtynes, kuriose žais Lietuvos rinktinės.

Šeštadienį 18 val. mūsų 20-mečiai susitiks su Čekijos bendraamžiais, o 20.15 val. Lietuvos 19-mečiai mes iššūkį Turkijos 20-mečiams.

Sekmadienį Lietuvos studentų ekipa 10 val. išbandys jėgas su Čekijos 20-mečiais, o 18 val. aikštėje pasirodys Lietuvos ir Turkijos 20-mečiai.

19-mečiams ir studentams mačai Kaune bus paskutiniai gimtinėje. 19-mečių rinktinėje jau senokai paaiškėjo galutinis žaidėjų 12-tukas, o studentų ekipoje liko 14 krepšininkų. Dar prieš mačą su 20-mečiais D. Adomaitis padėkojo už darbą treniruotėse Rokui Giedraičiui. Galutinis studentų rinktinės 12-tukas turėtų paaiškėti sekmadienį po rungtynių su čekais.