„Kol kas apie vaidmenį nekalbėjome, aptarėme treniruočių planą. Apie vaidmenį dar bus laiko pasikalbėti“, – po pokalbio su ekipos vyriausiuoju treneriu Dirku Bauermannu tvirtino D. Songaila.

„Lietuvos ryto“ žaidėjai naujoką sutiko be didesnių ceremonijų. Juolab, kad D. Songaila pažįsta daugelį Vilniaus klubo narių. Trečiadienio rytą D. Songailai buvo atlikta medicininė apžiūra. Rezultatai – geri.

„Su Martynu Gecevičiumi ir Renaldu Seibučiu susidūriau Lietuvos rinktinės stovyklose. Su Omaru Cooku kartu rungtyniavome Bostone vykusioje NBA vasaros lygoje. Aikštėje esu susidūręs ir su Tautvydu Lydeka, kai pastarasis atstovavo Samaros „Krasnyje Krylja“. Tad kai kuriuos mūsų komandos narius pažįstu“, – lrytas.lt pasakojo D. Songaila.

„Pusantro mėnesio individualiai dirbau su treneriu Laurynu Mikalausku, pora pastarųjų savaičių sportavau su „Prienų“ klubu. Bet forma tikrai ne čia, reikės dar palaukti“, – juokėsi D. Songaila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)