Anot pranešimo, Eurolygos vadovai nusprendė vardinį kvietimą skirti Strasbūro SIG ekipai, kuri Prancūzijos finale sensacingai pralaimėjęs Nantero JSF krepšininkams.

Kiti du vardiniai kvietimai turėtų atitekti Miuncheno „Bayern“ ir Kijevo „Budivelnik“, kurioje rungtyniauja Dainius Šalenga ir Michailas Anisimovas, komandoms.

Tačiau ULEB vadovų dosnumo „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys ir nesitikėjo.

„Manau, kad kaip ir pernai vardinį kvietimą galėtų gauti Vokietijos komanda – šįkart Miuncheno „Bayern“. Mums šansų tikėtis Eurolygos kvietimo turbūt nėra. Vis dėlto Lietuvos ekonominė rinka yra per maža“, – praėjusią savaitę DELFI sakė M. Purlys.

Kiek anksčiau galimybės rungtyniauti Eurolygoje atsisakė Italijos vicečempionė Romos „Acea“, o siūlyto vardinio kvietimo nepriėmė ir Kantu „Lenovo“, neišgalėjusi susimokėti 500 tūkstančių eurų.

Primename, kad „Lietuvos ryto“ krepšininkai dėl vietos elitiniame Senojo žemyno turnyre kausis atrankos varžybose. Jų ir reguliariojo sezono grupių burtai bus ištraukti liepos 5 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)