Įtemptose rugntynėse iniciatyvą vilniečiams pavyko perimti ketvirtajame kėlinyje, o rezultatyviausiai tarp nugalėtojų žaidė po 15 taškų pelnę Domantas Vilys (1/6 dvit., 4/7 trit.) ir Tadas Vaičiūnas (4/12 trit.). Dar 12 taškų prie pergalės pridėjo Tomas Butrimas.

Visgi pats naudingiausias komandoje buvo Jevgenijus Masalskis, kuris pelnė 7 taškus, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o po lenta sugriebė net 14 atšokusių kamuolių ir surinko 24 efektyvumo balus.

Pralaimėjusiems 21 tašką pelnė ir 12 kamuolių atkovojo Ivanas Fevrier.

Vilniečiams penktadienio vakarą liko sužaisti vienas rungtynes A grupės rungtynes – su Stambulo „Fenerbahče“ (1/1) dubleriais. Būtent po šio mačo ir paaiškės, ar „Lietuvos ryto“ krepšininkams grupėje pavyks užimti 1-ąją vietą.

B grupėje dėl pirmosios vietos ir kelialapio į finalą penktadienį nuo 16 val. kovos Kauno „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA dubleriai. Abi šios komandos laimėjo po dvejas pirmąsias žaistas rungtynes.

Turnyro nugalėtojas iškovos kelialapį į „Adidas Next Generation“ finalo varžybas, kurios vyks Stambule (Turkija) Eurolygos finalo ketverto turnyro metu.

Finalo rungtynės bus žaidžiamos šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)