Rungtynes šeimininkai pradėjo gana sėkmingai ir truktelėjo į priekį 17:8, tačiau per likusį pirmojo kėlinio laiką taškų daugiau nebepelnė, o į savo krepšį praleido net devynis – 19:19.

Žaidimo skonį pajutę kėdainiečiai sustoti neketino ir nieko nelaukdami persvėrė rezultatą savo naudai (21:27). Pranašumą jie sugebėjo išlaikyti ir iki pat ilgosios pertraukos – 34:37.

Po poilsio minučių „Nevėžis“ dar šiek tiek pasidžiaugė būdamas priekyje (39:45), bet tuomet „Lietuvos rytas“ laužė, laužė, kol galiausiai perlaužė rungtynių eigą savo naudai ir po trijų kėlinių pirmavo dviem taškais – 60:58.

Lemiamame ketvirtyje pasimatė, kurio klubo žaidėjai išsaugojo daugiau jėgų – vilniečiai likus žaisti 4:45 min. turėjo aštuonių taškų persvarą (75:67), kurios iki finalinio teisėjo švilpuko jau nebeiššvaistė – 86:78.

Tai buvo jau trečioji sostinės ekipos pergalė šio sezono tarpusavio rungtynių serijoje: Vilniuje T. Pačėso kariauna laimėjo 89:70, o Kėdainiuose – 81:68.

Po šio mačo abiejų ekipų pozicijos turnyro lentelėje nepasikeitė: „Lietuvos rytas“ rikiuojasi trečias, „Nevėžis“ – devintas.

„Lietuvos rytas“: Davidas Loganas 19, Artūras Jomantas (9 atk. kam.) ir Rokas Giedraitis po 14, Drew Gordonas 10, Clevinas Hannah 9 taškai.

„Nevėžis“: Karolis Petrukonis 17, Ivanas Smiljaničius 16 (8 atk. kam.), Jermaine'as Love'as (6 rez. perd.) ir Toni Prostranas po 11, Ignas Vaitkus 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)