Šiuos du ir dar penkis Eurolygos mačus šią savaitę rodys „Viasat Sport Baltic“ (VSB) kanalas. „Lietuvos ryto“ ir „Barcelona“ rungtynių tiesioginė transliacija ketvirtadienį prasidės 19.25 val., o „Caja Laboral“ ir „Žalgirio“ klubų dvikova – penktadienį 21.25 val.

„Barcelona“, kuri yra viena iš pagrindinių Eurolygos favoričių, sezono pradžioje buksuoja. Katalonijos klubas Ispanijos čempionate jau patyrė dvi sensacingas nesėkmes – Javiero Pascualio auklėtiniai nusileido Valjadolido ir Bilbao komandoms.

„Lietuvos ryto“ krepšininkai, kuriems neseniai pradėjo diriguoti vyr. treneris Darius Maskoliūnas, namie yra pajėgūs nukauti Ispanijos čempionus. Pirmajame Eurolygos varžybų ture vilniečiai svečiuose tik per plauką neparbloškė galingojo Maskvos CSKA klubo.

Kol kas neblizga ir „Žalgirio“ varžovė „Caja Laboral“ ekipa. Ji Ispanijos lygoje netikėtai pralaimėjo kukliai Saragosos komandai. Eurolygos turnyro starte baskų klubas turėjo pripažinti Pirėjo „Olympiakos“ pranašumą 81:85.

„Caja Laboral“ klube jau nebėra „iš drabužinės“ galinčio pataikyti universaliojo puolėjo Mirzos Teletovičiaus, bet į komandą sugrįžo NBA ilgai rungtyniavęs senas Argentinos rinktinės vilkas Andresas Nocioni. „Žalgirio“ gretas jau papildė naujasis įžaidėjas amerikietis Ibrahimas Jaaberas.

Spalio 17 d. per – tiesioginė transliacija iš Lenkijos, kur Kęstučio Kemzūros vadovaujamas Gdynės „Asseco Prokom“ sieks iškovoti pirmą pergalę. Lietuvio trenerio kariauna grumsis su Malagos „Unicaja“ ekipa. Spalio 18 d. 21.40 val. žiūrovų dėmesiui – Belgrado „Partizan“ ir Maskvos CSKA (tiesiogiai) klubų, 23.40 val. – Tel Avivo „Maccabi“ ir Sienos „Montepaschi“ komandų mačai.

Spalio 19 d. nuo 18.25 val. tiesiogiai bus transliuojamas Maskvos srities „Chimki“ klubo, kurį treniruoja Rimas Kurtinaitis, mūšis su Madrido „Real“. Šios ekipos aprangą vilki Martynas Pocius. 19 d. 23.25 val. – Liublianos „Olimpija“ ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ rungtynės.

„Lietuvos ryto“ rungtynės su „Barcelona“ – jau spalio 18 d. 19.25 val. – tik per „Viasat Sport Baltic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)