Visuotiniame susirinkime dėl Panevėžio ir Prienų klubų planų balsavo visų dešimties LKL ekipų atstovai.

Daugiau informacijos žadama pateikti artimiausiu metu.

„Lietkabelis“ veiklą siekia perkelti į naują viešąją įstaigą „Krepšinio klubo „Lietkabelis“ rėmėjas“, kuri priklauso ekipos prezidentui Alvydui Bieliauskui ir jo verslo partneriui Sigitui Gailiūnui, taip pat jų kontroliuojamoms įmonėms.

Šiuo metu komandą vis dar valdanti viešoji įstaiga „Krepšinio klubas „Lietkabelis“ dalininkų turi daugiau. Be A. Bieliausko ir S. Gailiūno dar yra kitas verslininkas Irmantas Aukštikalnis, buvę klubo darbuotojai Mantas Ignatavičius ir Rokas Mickevičius, o nuo spalio pabaigos – ir naujuoju sporto direktoriumi tapęs Jonas Vainauskas.

Smulkieji dalininkai – I. Aukštikalnis, M. Ignatavičius ir R. Mickevičius – prieš LKL visuotinį susirinkimą ragino stabdyti pertvarkos planus ir teigė, kad taip siekiama atsikratyti ne tik jų, bet ir klubą spaudžiančių skolų.

„Skycop“ valdo asociacija krepšinio sporto klubas „Prienai“, kurią turėjo pakeisti nauja to paties pavadinimo viešoji įstaiga, įsteigta klubo direktoriaus Adomo Kubiliaus ir rajono savivaldybės.

Permainas A. Kubilius motyvavo tuo, jog viešoji įstaiga yra patogesnė juridinė forma klubo veiklai vystyti nei asociacija.

LKL licencija yra savotiška garantija, kad klubai neišsisuks nuo finansinių įsipareigojimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)