Ketvirtojo kėlinio pradžioje namuose žaidę panevėžiečiai pasivijo Lietuvos čempionus 54:56, o lemiamu metu išnešti sveiką kailį „Žalgiriui“ leido Artūro Milaknio tritaškiai. M. Schilleris pagyrė varžovus bei pripažino, kad pasikeitęs jų žaidimas Kauno ekipai buvo nemažas iššūkis.

„Dvi skirtingos pusės – pirmoje gerai gynėmės, o antroje turėjome problemų prie savojo krepšio. Tai atsispindi ne tik praleistuose taškuose, bet ir kovoje dėl kamuolių, kur trūko kokybės atsitveriant varžovus. Trūko kokybės gynyboje, o tai leido „Lietkabeliui“ prisivyti. Varžovai žaidė tikrai gerai.

Žinojome, jog rungtynėse nežais Vytenis Lipkevičius ir jų žaidimas trimis gynėjais leido „Lietkabeliui“ rungtyniauti greičiau. Tokie pasikeitimai jų žaidime mums buvo iššūkis“, – kalbėjo specialistas iš Austrijos.

Tuo metu „Lietkabelio“ vairininkas Nenadas Čanakas apgailestavo dėl itin prastos susitikimo pradžios bei penktosios vidurio puolėjo Djordje Gagičiaus pražangos.

„Turėjome ateiti į rungtynes 17.20 val., bet atėjome 18.15 val. Pirmoji mačo pusė mums buvo baisi, leidome jų geriausiam metikui Milakniui laisvam mesti tritaškius. Perimetre praleidome žaidėjus vienas prieš vieną, o puolime visiškai nenaudojome užtvarų. Nesame tokia talentinga komanda, kad žaistume be užtvarų.

Po pertraukos pradėjome aktyviau žaisti gynyboje, įdėjome daugiau energijos. Turėjome daugiau opcijų puolime. Lemiamas rungtynių momentas buvo Gagičiaus penktoji pražanga, dėl kurios praradome svarbią opciją puolime. Jis yra mūsų pranašumas puolime. Tikiuosi, kad jis gali būti ir greitesnis nei šiandien“, – kalbėjo N. Čanakas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)