Deja, taip neatsitiko: lemiamame, septintame, NBA Rytų konferencijos ketvirtfinalio susitikime „Raptors“ namuose suklupo 103:104 ir baigė savo pasirodymą bei kovą dėl titulo.

Pačiu svarbiausiu metu itin nesėkmingai žaidė ir J. Valančiūnas, kuris per 27 minutes sukrapštė vos 3 taškus (1/5 dvitaškis, 1/1 bauda) ir atkovojo 5 kamuolius. Maža to, lietuviui esant aikštėje šeimininkai nuo varžovų atsiliko net 23 taškais – tai absoliučiai prasčiausias rezultatas visoje komandoje.

Neigiami buvo tik trijų kitų Kanados klubo žaidėjų rodikliai: Johno Salmonso (-10), Amiro Johnsono (-5) ir Landry Fieldso (-2). Visų kitų – teigiami: Patricko Pattersono (+14), Greiviso Vasquezo (+8), Kyle'o Lowry (+7) bei kt.

Suprantama, kad po apmaudžiai pralaimėtos dvikovos J. Valančiūnas kaltę vertė sau.

„Turiu išmokti suvaldyti įtampą ir sugebėti padėti komandai. Turiu geriau susitvarkyti su savo galva. Tai – kitas žingsnis, kurį mėginsiu žengti kitą sezoną. Kitą kartą žaisiu geriau“, – teigė jis.

Susikrimtusį lietuvį, kuris atskleidė, kad prieš septintąją akistatą su „Nets“ negalėjo užmigti, ramino komandos draugai: J. Salmonsas aiškino, kad prieš lemiamas rungtynes reikia nekeisti rutinos ir traktuoti jas kaip paprastą mačą, o Kyle'as Lowry ragino JV nenuleisti nosies, nes jis didžiąją sezono dalį žaidė puikiai.

„Ačiū, Toronte! Čia yra geriausi fanai visoje NBA lygoje!!! Iki pasimatymo kitame sezone“, – socialiniame tinke „Raptors“ gerbėjams dėkojo J. Valančiūnas.

Beje, svetainėje youtube.com patalpintas vaizdo įrašas, kuriame surinkti visi ginčytini serijos tarp „Raptors“ ir „Nets“ epizodai, kuriuose J. Valančiūnas buvo nubaustas pražangomis.

Siūlome teisėjų darbą įvertinti patiems:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)