„Žaidėme greitai ir tai yra svarbiausia. Krepšinis yra rimtas sportas, bet kartu tai yra ir pramoga. Mes žaidžiame su didele energija ir kuriame šou žiūrovams. Krepšinis ir pramogos – puikus derinys“, - pergale džiaugėsi sekmadienį „Vytauto“ vyriausiojo trenerio kėdę užėmęs strategas.

Paklaustas, kaip jautėsi pirmą kartą vadovaudamas komandai LaVaras nesikuklino.

„Jaučiuosi taip, kaip visada – aš nepralaimiu. Kai treniruoju, niekada nepralaimiu. Visada esu pasiruošęs būti treneriu. Patikėkit, man toks darbas yra lengvas“, – pasitikėjimo savimi nestokojo laikinas komandos treneris.

Kalbėdamas apie atsakomybę, kurią perėmė iš vyriausiojo komandos trenerio Virginijaus Šeškaus, L. Ballas toliau laidė juokelius.

„Treneriui Šeškui pasakiau, atsipalaiduoti, atsigulti ir išgerti pieno su sausainiais, aš viską sutvarkysiu. Aš pasiruošęs išmokyti jį, kaip reikia mėgautis žaidimu.

Jis jau daug metų dirba šį darbą ir yra kiek senamadiškas, reikia leisti žaidimui tekėti pasroviui. Viskas nėra tik sudėtingi deriniai ir disciplina. Reikia mokėti ir atsipalaiduoti“, – kalbėjo L. Ballas.

Prienų-Birštono „Vytautas“ per rungtynes išmetė 121 metimą ir pataikė 60. Komanda taip pat metė 58 tritaškius metimus, iš kurių 21-as pasiekė tikslą. Pasak LaVaro, tai jo žaidimo filosofija, kurią jis nori perteikti „Vytauto“ komandai.

„Aš treneriui Šeškui esu pasakęs, kad skaičiai nemeluoja. Ta komanda, kuri išmeta daugiau metimų, dažniausiai ir laimi“, – aiškino L. Ballas.

Kitą savaitę „Vytauto“ „Betsafe-LKL“ čempionate laukia lyderio Kauno „Žalgirio“ išbandymas. Anot Ballų šeimos galvos, jei komanda žais taip, kaip žaidė sekmadienį prieš „Jonavą“ – pergalė garantuota.

„Kad ir kokios tai rungtynės, pasakysiu jums vieną: jei žaisime taip, kaip tai darėme šiandien, mes nepralaimėsime. Be mūsų Lietuvoje nėra jokios kitos komandos, kuri gali pelnyti daugiau nei 150 taškų“, – užtikrintai kalbėjo L. Ballas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)