L. Jameso tikslas prieš 2016/2017 metų sezoną pasirašyti dar pelningesnę sutartį. 2016 metais tikimasi pasirašyti naują sutartį su televizija, todėl gali pakilti maksimalių kontraktų vertė.

Nors krepšininkas jau kitą vasarą galės tapti laisvuoju agentu, pranešama, kad jis įsipareigojo „Cavs“ komandai atstovauti ilgai.

„Esame be galo laimingi, galėdami LeBroną Jamesą susigrąžinti namo“, - džiaugėsi generalinis „Cavaliers“ vadovas Davidas Griffinas.

„Savo laiške LeBronas teigė, kad nesiruošia vykti niekur kitur, išskyrus Klivlandą - ten, kur jis visada norėjo užbaigti savo karjerą. Šie žodžiai ir pasižadėjimai leido mums sustatyti savo istoriją tinkama linkme ir siekti tikslų, kurie mums yra įmanomi. Lūkesčiai bus aukščiausiame lygyje, bet niekas neturėtų tikėtis itin greitos sėkmės.

Nekantraujame pradėti ir tikimės jo lyderystės aikštėje ir už jos ribų daug metų“, - po sutarties pasirašymo kalbėjo D. Griffinas.

L. Jamesas per savo 11 metų karjerą iš viso uždirbo 129 mln. JAV dolerių, tačiau tik tris metus jis gavo maksimalią algą. Taip pat žaidėjas kasmet savo kišenę papildo po 40 mln. JAV dolerių iš reklamos ir kitų veiklų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)