Iš viso Laikinojoje sostinėje varžysis 8 komandos, padalintos į dvi grupes po keturias ekipas. Jaunieji žalgiriečiai rungtyniaus A grupėje kartu su Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), Paryžiaus INSEP ir Prahos „USK Future Stars“ (Čekija) komandų talentais. Vilniečių oponentais B grupėje bus Maskvos CSKA (Rusija), Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) ir Rygos VEF (Latvija) jauniai.

Tiesioginiame portalo DelfiTV eteryje krepšinio gerbėjai galės išvysti A grupės rungtynių tiesiogines transliacijas, kuriose su savo varžovais grumsis jaunieji „Žalgirio“ krepšininkai.

Jei Eurolygos jaunių atrankos turnyro finale žais bent viena mūsų šalies ekipa, DelfiTV tiesiogiai transliuos ir lemiamą kovą dėl kelialapio į finalinį Eurolygos jaunių turnyrą, vyksiantį gegužę Eurolygos vyrų finalo ketverto metu Madride.

Dienos bilietai į grupių varžybas kainuos po 1,5 euro (5,18 Lt), į finalo dieną – 3 eurus (10,36 Lt), o „Žalgirio“ sezono abonementų savininkai turnyrą galės stebėti nemokamai.

DelfiTV Eurolygos jaunių atrankos turnyro transliacijų tvarkaraštis:

Sausio 16 d., penktadienis

11:15 val. Prahos „USK Future Stars“ – Kauno „Žalgiris“
20:45 val. Kauno „Žalgiris“ – Miuncheno „Bayern“

Sausio 17 d., šeštadienis

16 val. Paryžiaus INSEP – Kauno „Žalgiris“

Sausio 18 d., sekmadienis

17:30 val. FINALO transliacija (Jei žais „Žalgiris“ arba „Lietuvos rytas“)

Eurolygos jaunių turnyrai organizuojami jau tryliktus metus iš eilės. Atrankos turnyras Kauno „Žalgirio“ arenoje rengiamas jau trečiąjį kartą ir antrus metu iš eilės. Praėjusiais metais Laikinojoje sostinėje vykusiame atrankos turnyro finale jaunieji žalgiriečiai finale įveikė Rygos VEF ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)