Viešėdamas „Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“, buvęs „Lietkabelio“ sporto direktorius Jonas Vainauskas kelis kartus būtent aukštaičius buvo įvardinęs kaip komandą, verčiausią stoti prieš „Žalgirį“ LKL finale – ką Nenado Čanako auklėtiniai praėjusį mėnesį ir padarė Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

Visiškai kitos nuomonės laikosi etatinis „Krepšinio zonos“ pašnekovas Rimas Kurtinaitis, pasibaisėjęs panevėžiečių pasirodymu sekmadienio susitikime su Vilniaus „Wolves“.

„Vilkai“ tuomet draskė svečius 109:72, laimėdami didžiausiu skirtumu per dar trumpą savo klubo istoriją.

„Nesuprantu, kaip galima šitaip sužaisti tokios svarbos rungtynes. Taip negali būti, keista kaip treneriui ir buvusiam žaidėjui, negaliu paaiškinti“, – dėl „Lietkabelio“ agonijos Vilniuje pečiais traukė R. Kurtinaitis.

Vis dėlto pats kadaise krepšininko karjerą Panevėžyje pradėjęs 63-ejų specialistas, dabar dirbantis Azerbaidžane, apskritai LKL bronzinių prizininkų atžvilgiu nusiteikęs skeptiškai – dėl šiame sezone suburtos sudėties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)