Pusę visų savo mestų tritaškių (11/22) pataikiusią Italijos komandą į pergalę vedė po 14 taškų surinkę Vladimiras Micovas ir Sergio Rodriguezas. Pastarasis prie rezultatyvaus pasirodymo taip pat pridėjo ir 6 rezultatyvius perdavimus.

Maskviečių neišgelbėjo solidus kartvelo Tornikės Šengelijos pasirodymas. Krašto puolėjas pasižymėjo 18 taškų bei 9 atkovotais kamuoliais ir užbaigė rungtynes kaip naudingiausias jų krepšininkas – 26 naudingumo balai.

Eurolygos turnyre „Armani“ ir CSKA keliai susikirto jau šešioliktąjį kartą. Italams tai buvo vos penktoji pergalė prieš vienuolika sykių tarpusavio dvikovose triumfavusius Rusijos krepšininkus.

Rusijos klubui tai buvo jau vienuoliktasis mačas dėl trečios vietos Eurolygos turnyre per pastaruosius du dešimtmečius. Milano krepšininkai pastarąjį kartą šiose rungtynėse žaidė 1992-ais metais, kai italams pavyko palaužti Madrido „Estudiantes“.

Triumfuoti šioje dvikovoje „Armani“ padėjo puikus taiklumas. Prie 50 proc. tikslumo atakuojant iš toli Ettore Messinos auklėtiniai pridėjo ir 56 proc. realizuotų dvitaškių, kai Maskvos klubas iš toli pataikė vos 6 iš 26 metimų (23 proc.).

„Armani“: Vladimiras Micovas ir Sergio Rodriguezas po 14, Riccardo Moraschini, Michelas Rollas ir Shavonas Shieldsas po 11, Kalebas Tarczewskis ir Zachas LeDay po 7 taškus.

CSKA: Tornike Šengelija 18, Iffe Lundbergas 13 (1/5 trit.), Johannesas Voigtmanas 12, Darrunas Hilliardas 9, Joelis Bolomboy ir Nikita Kurbanovas po 8 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)