Eilinį kartą kovos ne tik „Rytas“ ir „Juventus“, bet ir „Žalgiris“ bei „Šiauliai“, kurie ketvirtfinalyje susitiks trečius metus paeiliui.

„Tai čia gal praėjusių metų burtai? Na ką... Dvejos rungtynės, jokio skirtumo, koks varžovas. Kovos su „Juventus“ visada būna atkaklios“, – sakė Dainius Adomaitis, kuris apie ištrauktus burtus sužinojo dar prieš spaudos konferenciją.

Tuo metu „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas apie burtus sužinojo spaudos konferencijos metu – apie ketvirtfinalio poras žurnalisto informuotas treneris neslėpė savo emocijų bei pusiau juokais abejojo burtų traukimo skaidrumu.

„Ką gavome? Vėl „Rytas“? Eik tu šikt... Eik tu sau... Vėl Dainius Adomaitis, bičiulis. Lupsimės. „Žalgiris“ gavo „Šiaulius“? Malačiai, Sireikai irgi džiaugsmo mažai. Ten gal kažkas... Nežinau, jei taip vienodai tie burtai, reikia gal Utenoje juos traukti?

Pasiūlymas lygai kitais metais – traukime burtus per didžiąją pertrauką Utenos arenoje. Nes jau užkniso žaisti su tuo „Rytu“, neįdomu jau, atsibodo. Bet gavome, tai gavome. Teks kautis, kausimės“, – kalbėjo Ž. Urbonas.

KMT ketvirtfinalio etape bus žaidžiamos dvejos rungtynės, o į finalo ketvertą pateks geresnį rezultatą per abu susitikimus pasiekusios ekipos.

Pirmieji susitikimai vyks Pasvalyje, Utenoje, Alytuje ir Šiauliuose, šių rungtynių tvarkaraštis bus paskelbtas suderinus su klubais ir arenomis dėl jų užimtumo.

Atsakomosios rungtynės Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje bei Panevėžyje vyks 2020 m. vasario 11-12 dienomis. Pirmosios ketvirtfinalio poros nugalėtoja KMT pusfinalyje žais su ketvirtosios poros nugalėtoja.

KMT finalo ketvertas vyks 2020 m. vasario 15-16 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)