„Džiaugiamės, kad į mūsų komandą sugrįžta puiki gynėja“, - teigė „Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandos vadovas Rosvaldas Gorbačiovas. – Tai komandinio stiliaus krepšininkė, kuri pritapo prie „Kibirkšties“ ekipos. Jos patirtis mums pravers kaunantis Europos taurės varžybose ir siekiant aukščiausių Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) apdovanojimų“.

Be jau minėtų turnyrų „Kibirkšties-Tichės-IKI“ komanda kitą sezoną rungtyniaus Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL) ir Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybose.

S. Daniels praėjusiame LMKL sezone sužaidė 32 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 9,5 taško, atkovodavo po 6,2 ir perimdavo po 3,3 kamuolio bei atlikdavo po 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Gynėja iš JAV praėjusiame sezone buvo pripažinta daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikusia ir daugiausiai kamuolių perėmusia žaidėja.

Baltijos krepšinio lygoje S. Daniels pelnydavo po 5,8 taško, atkovodavo po 5,4 taško ir atlikdavo po 6,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją