LMKL direktorė Audra Ginelevičienė juokavo, kad 18-ą čempionatą pradedanti lyga jau tapo pilnamete, todėl pirmą kartą sezono atidarymas vyko viešoje erdvėje.

Jau penktą sezoną LMKL prezidentas Seimo narys Algirdas Butkevičius, pasveikinęs krepšininkes, žiūrovams žadėjo kaip niekada atkaklų sezoną.

„Čempionatas žada būti labai įdomus. Lyga pasipildė naujomis komandomis, naujais rėmėjais, naujomis žaidėjomis. Kviečiame krepšinio mėgėjus į sales stebėti LMKL kovų, kurios žiūrovams vyks nemokamai. O komandos jums pasiūlys gražų krepšinį“.

Įvairiose atrakcijose, žaidimuose ir konkursuose žiūrovai galėjo laimėti krepšinio kamuolius, o LMKL sezono atidarymo šventės kulminacija tapo įspūdingo dydžio LMKL raidžių formos iškeptas tortas, kuriuo galėjo vaišintis visi žiūrovai.

LMKL direktorė A. Ginelevičienė atkreipė dėmesį, kad net šešios komandos turės legionierių, o tai, jos teigimu, rodo čempionato lygį ir pačios lygos kokybę.

„Tikiuosi, kad sezonas bus įdomus, intriguojantis. Manau, šiemet atrasime ir naujų krepšinio talentų, tuo pačiu galėsime matyti ir geriausių šalies krepšininkių žaidimą. Tad pradedame čempionatą labai pakilios nuotaikos, esu tikra, kad ir baigsime jį tokia pačia aukšta nata“.

Naujas LMKL čempionatas, kuriame dalyvaus 9 komandos, startuos spalio 7-ą dieną. Pirmas sezono rungtynes Utenoje žais „Utena“ ir Šiaulių „Rūta“.

Tą patį vakarą dar rungtyniaus Klaipėdos „Lemminkainen“ ir Marijampolės „Sūduva“, Kauno „Laisvė“ ir „Vilnius-MRU“ bei Kauno „LKKA-Aistės“ ir Kauno rajono „Sirenos“.

Turnyre dalyvaus ir Kauno „VIČI-Aistės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją