33-ejų lietuviui tai bus jau penktasis sezonas Krasnodare. Šio miesto komandoje įžaidėjas rungtyniavo 2012-2015 m. ir praėjusį, 2019-2020 m. sezoną.

M. Kalnietis yra „Lokomotiv“ klubo rezultatyvių perdavimų rekordininkas, per visą karjerą komandoje kolegoms asistavęs 610 kartų. Vien per praėjusį sezoną jis taliko 141 rezultatyvų perdavimą.

Naujasis M. Kalniečio kontraktas su klubu galios iki 2021-ųjų vasaros.

„Džiaugiuosi galėdamas pratęsti karjerą Krasnodare. Jaučiasi, kad praėjusį sezoną mes neužbaigėme darbų iki pabaigos, o dėl nesėkmingo pasirodymo Europos taurėje iki šiol graužia apmaudas. Esu įsitikinęs, kad kitą sezoną mes būsime dar stipresni“, – „Lokomotiv“ cituoja M. Kalnietį.

„Noras pratęsti sutartį buvo abipusis – ir iš klubo, ir iš paties Manto pusės. Tai aukštos klasės krepšininkas, o kartu ir kovotojas – tiek ant parketo, tiek už aikštės ribų. Mums labai pravers jo sukaupta patirtis ir kovotojo savybės“, – dėstė klubo viceprezidento pareigas užimantis Ginas Rutkauskas.

Dalį praėjusio sezono M. Kalnietis nebuvo vienintelis lietuvis Krasnodare. „Lokomotiv“ marškinėlius vilkėjo ir dėl koronaviruso pandemijos nutrauktą sezoną Rusijoje užbaigė ir Mindaugas Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)