Vilniečiai tuo pasidalino savo socialiniuose tinkuose. Sutartis sudaryta iki sezono pabaigos.

M.Fosteris neseniai tapo laisvuoju agentu. Sezoną jis pradėjo Kinijos klube Šandongo „Heroes“, bet ši nutraukė sutartį su 28-erių amerikiečiu.

„Su Marcusu komandos narių ryšys nebuvo nutrūkęs net ir jam išvykus į Kiniją, – sako naujasis klubo sporto direktorius A. Jomantas. – Visi čia žinome jo sugebėjimus tiek aikštelėje, tiek už jos ribų, jis puikiai pažįsta trenerių štabą, dalį komandos.

Tai bus puikus pastiprinimas mūsų komandai. Diskusijų, ar jo reikia mūsų sudėtyje nebuvo ir labai džiaugiamės, kad tinkamai susiklosčius aplinkybėms galime „Ryto“ fanų numylėtinį grąžinti į Vilnių.“

Komandos atstovai akcentuoja, kad M. Fosteris sustiprina komandos sudėtį, joje lieka visi iki šiol rungtyniavę žaidėjai.

Amerikietis į Lietuvą atvykti turėtų artimiausiomis dienomis.

191 cm ūgio krepšininkas į Kiniją išvyko po sėkmingo praėjusio sezono „Ryte“, bet šios šalies lygoje nežibėjo.

M. Fosterio vidurkiai siekė 13,8 taško, 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir 10,7 naudingumo balo.

„Heroes“ komanda Kinijos lygoje užima vos 14-ą vietą, nors šios marškinėlius taip pat vilki Marialas Shayokas ir Troy’us Gillenwateris.

M. Fosteris praėjusį sezoną FIBA Čempionų lygoje rinkdavo 20,6 taško, Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) – 16,5.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)