Su dideliu pasitikėjimu savimi į aikštę grįžęs D-Mo Bostone vykusiose Naujojo Orleano „Pelicans“ (14/24) rungtynėse su vietos „Celtics“ (23/14) viso surinko 11 taškų (4/5 met., 1/1 trit., 2/4 baud.), atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus nepadarydamas nei vienos klaidos.

Po rungtynių vyriausiasis „Pelicans“ treneris Alvinas Gentry prisipažino, jog planavo Donatą aikštėje laikyti daug trumpiau, tačiau aukštaūgis savo puikiu žaidimu įtikino strategą pakoreguoti savo išankstinius planus.

Nepaisant puikaus D-Mo debiuto, Naujojo Orleano ekipa svečiuose patyrė pralaimėjimą rezultatu 108:117 (31:28, 22:29, 20:36, 35:24). Be Avery Bradley žaidę šeimininkai iškovojo jau ketvirtą pergalę iš eilės, o jų gretose poilsio gavusio atakuojančio gynėjo vietą starto penkete užėmęs Marcusas Smartas sužaidė geriausias šio sezono rungtynes.

„Celtics“: Isaiah Thomasas 38, Marcusas Smartas 22 (5/7 trit.), Geraldas Greenas 15, Kelly Olynykas 12 taškų.

„Pelicans“: Anthony Davisas 36 (15 atk. kam.), Langstonas Galloway‘us 20, Jrue Holiday 13, Donatas Motiejūnas 11 taškų.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Lietuvos krepšinio gerbėjų laukia ypatingos rungtynės – D. Motiejūnas ir „Pelicans“ Niujorke susitiks su M. Kuzminsku ir vietos „Knicks“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)