Pranešama, kad 27-erių metų K. Durantas su „Warriors“ pasirašys dvejų metų 54,3 mln. JAV dolerių vertės sutartį. Po pirmojo sezono žaidėjas galės pasirinkti, ar likti komandoje, ar nutraukti sutartį.

Šis K. Duranto sprendimas reiškia, kad Domantui Saboniui, kurį „Thunder“ gavo mainų būdu, taip ir neteks rungtyniauti kartu su pirmo ryškumo NBA žvaigžde.

K. Durantas prisijungė prie ir taip įspūdingą sudėtį turinčios „Warriors“ ekipos. Joje rungtyniauja pastarųjų dvejų metų naudingiausias lygos žaidėjas Stephenas Curry, negailestingas snaiperis Klay Thompsonas ir vienas universaliausių žaidėjų Draymondas Greenas.

Šie mainai taip pat reiškia, kad komandoje neatsiras vietos Harrisonui Barnesui, kuris, pranešama, linksta prie susitarimo su Dalaso „Mavericks“ ekipa.

Būtent „Warriors“ ir tapo „Thunder“ skriaudike praėjusį NBA sezoną. Vakarų konferencijos finale Oklahomos ekipa pirmavo 3-1, tačiau tada „Warriors“ susiėmė ir seriją laimėjo 4-3 bei žengė į finalą, kur 3-4 nusileido Klivlando „Cavaliers“ ekipai.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad K. Durantas renkasi tarp dviejų komandų – būtent „Thunder“ ir „Warriors“.

Anksčiau krepšininkas buvo susitikęs su Los Andželo „Clippers“, San Antonijaus „Spurs“, Bostono „Celtics“ ir Majamio „Heat“ komandomis.

2007 metais 206 cm ūgio puolėją antruoju šaukimu pasikvietė Sietlo „SuperSonics“ komanda, vėliau persikėlusi į Oklahomą ir persivadinusi į „Thunder“.

Praėjusiame sezone K. Durantas vidutiniškai rinko 28,2 taško, atkovodavo po 8,2 kamuolio ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)