„Pirma mano treniruotė buvo „Forum Palace“ esančioje treniruoklių salėje. Atsimenu, kad atėjau labai anksti, nes bijojau pavėluoti. Laukiau, laukiau ir ėmiau galvoti, kad gal ne čia, gal kažką sumaičiau. Po to pradėjo rinktis kiti vyrai ir viskas buvo gerai“, - prisiminimais dalinosi J. Valančiūnas.

Krepšininkas itin pagarbiai atsiliepia apie buvusį vilniečių trenerį Rimą Kurtinaitį, kuris neseniai žiniasklaidai teigė norįs turėti savo komandos gretose perspektyvųjį aukštaūgį.

„Stengiuosi iš kiekvieno trenerio pasisemti kuo daugiau ir vykdyti jų nurodymus. R. Kurtinaitis buvo pirmasis treneris vyrų krepšinyje, kai perėjau iš „Perlo“ komandos į „Lietuvos rytą“. Manau, jam turiu labiausiai padėkoti, nes jis mane paėmė ir ištraukė. Tada atsimenu, dirbdavau labai daug, o jis ant manęs labai rėkdavo. Kai dabar prisimenu visus tuos jo pykčius ir rėkimus, tai tiesiog noriu paskambinti jam ir padėkoti už tai“, - pagyrų R. Kurtinaičiui.

Nuotaikingame interviu J. Valančiūnas taip pat pasakoja apie bendradarbiavimą su laidos „Krepšinio pasaulyje“ rengėju Vidu Mačiuliu, atskleidžia tikrąjį savo ūgį bei savo perspektyvas NBA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją